Drupal

Ik bouw nu al meer dan 20 jaar websites en daarmee heb ik altijd goede hosting nodig gehad. Ik heb veel hostingbedrijven meegemaakt, sommige waren goed, sommige waren slecht, sommige waren goed en vervolgens slecht.

Het probleem met hostingbedrijven is dat je nooit weet wat je gaat krijgen. U kunt een bezoek brengen aan de overvloed aan hostingbeoordelingswebsites, maar alles wat u op reviewsites vindt, zijn slechte recensies. Mensen gaan zelden op zoek naar reviewsites om goede beoordelingen achter te laten (tenzij je in het marketingteam van een hostingbedrijf bent :).

Als u op zoek bent naar Drupal-hosting, is het eenvoudig om ‘Drupal Hosting’ te googlepen en vindt u duizenden resultaten. Maar de meeste hostingbedrijven kunnen een Drupal-site hosten, ook al promoten ze die niet. In werkelijkheid heeft Drupal alleen PHP en Mysql nodig om uit te voeren, wat een vrij eenvoudige vereiste is voor elk hostingbedrijf.

Dus waarom Drupal specifieke hostingbedrijven?

Wat is goed aan bedrijven die specifiek Drupal-websites hosten?

Betere serverinfrastructuur
Ze kunnen een serverinfrastructuur bieden die specifiek is geoptimaliseerd voor het uitvoeren van Drupal-websites op een manier waarop ze zijn ontworpen om te worden uitgevoerd.

Betere snelheid
Ze bieden de toeters en bellen om Drupal sneller te laten werken. Zoals de mogelijkheid om cachetools te gebruiken, zoals memcache, vernis, enz.

Betere ondersteuning
Ze kunnen betere hostingondersteuning bieden omdat ze de ins-en-outs van Drupal begrijpen.

Vooraf geïnstalleerde Drupal Tools
Sommige hebben de aangeboren mogelijkheid om Drupal server CLI-tools zoals Drush, Composer en Git te gebruiken.

Betere beveiliging en compatibiliteit
Ze worden afgestemd op de Drupal-community en kunnen beveiligingsmeldingen, serverbrede beveiligingspatches en zelfs preventieve serverupgrades bieden om nuances in aankomende Drupal-versies te verwerken.

Hoe we de volgende lijst met hostingbedrijven hebben gekozen.

Bij het onderzoeken van dit artikel heb ik een vraag geplaatst in de LinkedIn Drupal-groep , met de vraag “Waar host je jouw Drupal-sites?” en meer dan 40 mensen reageerden. Dus de volgende lijst is gebaseerd op mijn eigen ervaringen plus de ervaring van anderen in de Drupal-gemeenschap die zo vriendelijk waren om hun inbreng te leveren.

Dit is geen spugende match om te zeggen wie beter is dan wie, het is gewoon een verzameling om je de opties te geven waaruit je kunt kiezen, zodat je je eigen beslissing kunt nemen.

Ik heb met opzet ontwikkelaarsgerichte hostingopties en DIY cloud-  opties weggelaten  omdat ik een lijst van turn-key (of zo turn-key mogelijk) hosting-opties wil presenteren, dus iedereen die dit leest, kan er meteen in springen.

Nog één laatste disclaimer, wij onderschrijven of verzamelen geen affiliate betalingen van onderstaande bedrijven. Dit is de lijst die we aan onze klanten geven als ze ons om hosting vragen vragen, omdat we geen hosting aanbieden of doorverkopen.

OK, laten we gaan…

 

1. De Top Drupal-specifieke hostingbedrijven:

Deze Drupal-hostingbedrijven zijn de grote jongens in Drupal hosting. Ze kunnen duur zijn, maar ze zijn het waard. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van Drupal-websites en bieden specifieke functies alleen voor Drupal. Ze bieden veel extra’s om u te helpen bij het beheren en implementeren van uw Drupal-websites.

De drie dingen die ze allemaal gemeen hebben zijn:

 • Ze zijn allemaal opgericht door echte Drupal-gebruikers, waaronder een door de oprichter van Drupal zelf.
 • Ze bieden allemaal Dev / Staging-testomgevingen.
 • Ze doen allemaal Drupal een beetje anders

2. Niet-Drupal specifieke VPS / dedicated hosting opties:

Een VPS (of Virtual Private Server) is een manier om een ​​webserver te krijgen met controle over uw eigen besturingssysteem, gegarandeerde bandbreedte, CPU-bronnen, schijfruimte en RAM, maar zonder te betalen voor uw eigen dedicated server. Terwijl u een server technisch deelt met andere mensen, is uw “virtuele” server volledig gescheiden van de andere waardoor u betere beveiliging en betrouwbaarheid krijgt. Bovendien kunt u alles installeren wat u maar wilt en het op elke gewenste manier configureren.

Een Dedicated Server wordt met niemand gedeeld. Je krijgt volledige controle over een hele computer en je kunt er alles mee doen. U krijgt de volledige middelen van de machine. De meeste bedrijven zullen beginnen met shared hosting of een VPS, en naarmate het verkeer groeit en er meer resources nodig zijn, migreren ze hun site naar een speciale machine of een cloudoplossing.

De volgende hostingbedrijven bieden gegeneraliseerde hosting, wat betekent dat ze niet Drupal-specifiek zijn, maar ze kunnen Drupal nog steeds goed gebruiken. Ik raad altijd aan om een ​​”Managed” -server te krijgen, zodat ze alle grote technische dingen voor je kunnen doen, zoals upgrades en installaties van server- en systeemsoftware, en problemen bij het oplossen van systeemproblemen. Deze zijn niet zo turn-key als de Drupal Specifieke opties, maar als je een beetje technische snufjes hebt, dan zou het goed moeten komen.

3. Budget / Shared Drupal Hosting

Veel mensen zeggen dat Drupal niet goed werkt op Shared Hosts, nou dat is niet helemaal waar. Shared hosting is de goedkoopste manier om een ​​website te hosten, met als wisselwerking dat u dezelfde systeembronnen deelt met mogelijk duizenden andere websites.

Vele jaren hebben gedeelde hosts een slechte reputatie gehad vanwege het feit dat ze trage snelheden hebben, veel downtime en weinig controle over de server, maar de laatste jaren zijn ze enorm verbeterd.

Mythe: Gedeelde hosts zijn traag
Gedeelde hosts zijn veel beter dan voorheen. CPU-snelheden zijn ook veel sneller dan voorheen. Veel van hen maken nu gebruik van RAIDS- of SSD-drives met hoge snelheid die de snelheid van websites enorm verhoogt.

Mythe: Gedeelde hosts lopen veel vast
In het verleden kon een enkele website op een gedeelde host met een enorme hoeveelheid verkeer een hele server naar beneden halen en elke site aan boord uitschakelen. Maar dezer dagen hebben de “goede” shared hosting providers manieren geïmplementeerd om dit risico te mitigeren met betere infrastructuur en ook niet meer dan het verkopen van hun servers. Laten we maar zeggen dat je niet zoveel rusttijd zult hebben als in 1998.

Mythe: u hebt weinig controle over de serverinstellingen
Ook in het verleden had u weinig controle over en toegang tot uw server. Maar nu bieden sommige shared hosts shell-toegang, de mogelijkheid om PHP-versies te beheren en de mogelijkheid om PHP.ini-instellingen te overschrijven.

Kortom, shared hosting kan goed genoeg zijn voor Drupal-websites.

Drupal Hosting-richtlijnen voor uw referentie:

De minimale hostingvereisten van Drupal
U kunt Drupal op zowel Windows als Linux gebaseerde servers draaien, maar Linux is over het algemeen de meest gebruikte optie, plus het is meestal goedkoper en gemakkelijker om uw site te laten draaien. https://www.drupal.org/requirements

PHP

 • Drupal 8: PHP 5.5.9 of hoger
 • Drupal 7: PHP 5.2.5 of hoger (5.4 of hoger aanbevolen).

Database

 • Drupal 8: MySQL 5.5 of hoger
 • Drupal 7: MySQL 5.0.15 of hoger

Schijfruimte

 • Voor een minimale installatie is 15 Megabytes nodig. 60 MB is nodig voor een website met veel modules en thema’s die zijn bijgedragen.

Beschikbaar RAM

 • Bij shared hosting krijg je niet echt een keuze, maar met VPS / Dedicated / Cloud zou ik met minstens 1GB of hoger gaan – of zoveel als je je kunt veroorloven.

Drupal-sites hebben veel paardenkracht nodig om snel te kunnen werken, dus wanneer de optie wordt gepresenteerd, zeg ik meestal dat mensen zoveel CPU-kracht en zoveel RAM-geheugen kopen als je je kunt veroorloven.

 

Kritieke systeemonderdelen
waarnaar moet worden gezocht: ik neem in het algemeen aan dat een hostingpakket deze items zou bevatten, maar in het verleden ben ik gebrand door hostingbedrijven die ze niet hebben geleverd. Alle bedrijven op de bovenstaande lijst bieden deze, dus geen zorgen.

 • PHP
 • MySQL
 • mod_rewrite Apache-module
 • Toegang tot uw .htaccess-bestand
 • Mogelijkheid om bestands- / mapmachtigingen te beheren
 • GD Library-ondersteuning

Extra dingen om naar te zoeken (maar niet verplicht)

 • Cpanel (ik ben dol op cpanel)
 • Mogelijkheid om Remote Backups te doen
 • SSH Access
 • Mogelijkheid om cron-taken te creëren
 • Mogelijkheid om PHP.ini te bewerken
 • GIT-versiebeheer
 • Uniek IP-adres
 • Mogelijkheid om uw eigen SSL-certificaten toe te voegen
 • Caching, zoals Zend OpCache, Xcache, Eaccelerator, Memcache, Varnish of APC

Extra dingen voor Drupal (maar niet verplicht)

 • Apache Solr
 • drush
 • Componist