Financiering En Lease

LeenvormenPersoonlijke leningDoorlopend kredietZakelijke leningZakelijk kredietGroene lening Over onsOver onsKredietverstrekkersVragenContact

Snel en goede data voordat je lening… Snel en goede info voordat je lening aangaat

Hoe kun je het beste een auto financieren? Stel, je hebt een nieuwe auto op het oog, maar nog niet genoeg spaargeld? Dan is een autofinanciering een mogelijkheid. Let op dat je niet te veel betaalt voor een lening.

Als je verwacht 3 jaar in de auto te gaan rijden, sluit dan een lening af met dezelfde looptijd. Daarmee voorkom je dat je nog aan het afbetalen bent terwijl je de auto allang niet meer hebt. Nog mooier is het als je sneller kunt aflossen, daarmee wordt de periode dat je rente en kosten betaalt korter.Overige kosten Let bij het afsluiten van je lening niet alleen naar de maandlasten, maar ook naar de overige kosten van je auto. Bijvoorbeeld brandstof, afschrijving, wegenbelasting en verzekering.

Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs financial lease leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen.

Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Bekijk de voorwaarden.Bekijk de financieringstabel.