Volkswagen Financieren

Een andere truc is de lage rente doorberekenen in de prijs van de auto. Zo lijkt het alsof je bijna geen rente betaalt, terwijl je die oblique wel betaalt. Autodealers bieden soms ‘Kopen op afbetaling’ (huurkoop) aan. Maar let op: de auto is dan pas van jou als je de laatste termijn hebt betaald. Kom je in de problemen met terugbetalen?

In plaats van€ a hundred per maand ga je€ a hundred and fifty per maand aflossen. 3 ideas voor het afsluiten van een autofinanciering Soms lijkt een rentetarief te mooi om waar te zijn. Sommige dealers adverteren bijvoorbeeld met heel lage ‘vanaf’ rentes van soms maar 1%. De kans dat je die rente ook echt gaat betalen is klein.

Zo ben je er zeker van dat je straks niet betaalt voor een auto waar je niet meer in rijdt. Hieronder zie je welke kosten je betaalt en wanneer je klaar bent met aflossen. De persoonlijke lening is een niet-doorlopend krediet met een vaste rente. De gekozen looptijd en het bijbehorende maandbedrag zijn vast. Rentewijzigingen voorbehouden.

Bij de Rabobank sluit je een lening af op het moment dat je de auto koopt en weet je precies geld lenen waar je aan toe bent. Aan het einde is alles terugbetaald. Klaar om jouw autolening af te sluiten?

Waarom een persoonlijke lening voor een auto? Een persoonlijke lening past bij het financieren van je auto omdat je vaak precies weet welk bedrag je nodig hebt.

Extra aflossen op je lening Verzekeringen Autoverzekering

Vraag direct aan Bereken je autolening Kosten van een autolening De rente en kosten voor je autolening hangen af van het kind lening dat je kiest.

Straks heb je het nodig Phishing en veilig bankieren Inloggen met toegangscode Limiet roodstaan wijzigen